Με αφορμή το τελευταίο ματς που έδωσε ο Εθνικός, η διοίκηση της ομάδας μας εκφράζει την αγανάκτηση της για τη διαιτησία του κ. Λάμπρου και του β’ βοηθού κ. Δάλλα από το Σύνδεσμο της ΕΠΣ Εύβοιας.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, αμφότεροι φρόντισαν με τις… “εφευρέσεις” τους να αποδείξουν ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Από το πρώτο λεπτό ο κ. Λάμπρου φρόντισε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε η ομάδα μας να μην κερδίσει αφού με τις τραγικές του αποφάσεις έδειξε το… σκοπό του.

Με χειρουργικά χτυπήματα προσπαθούσε να βάλει την ομάδα του Πανναξιακού μέσα στην περιοχή του Εθνικού, και σε μια από αυτές τις φάσεις προήλθε και η ισοφάριση. Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δόθηκαν στην γηπεδούχο ομάδα, όλες οι κάρτες εναντίον μας και σε ανάποδα φάουλ υπέρ μας.

Αποκορύφωμα η απόφαση του β’ βοηθού, κ. Δάλλα στο 86′ να ανακόψει με ανύπαρκτο οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας και ενώ το σκορ ήταν 1-1, τη στιγμή που οι επιθετικοί μας καλύπτονταν τουλάχιστον τρια μέτρα από τον τελευταίο αμυντικό του Πανναξιακού.

Χαρίζουμε τη διαιτησία στον κ. Κλάτεμπεργκ και ελπίζουμε στα δυο τελευταία ματς, να μην συναντήσουμε ξανά ανάλογες διαιτησίες.

Μόνο ντροπή κ. Λάμπρου πρέπει να αισθάνεστε για την σημερινή σας απόδοση γιατί άσχετα με το αν η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει, τέτοιες διαιτησίες προσβάλλουν το ποδόσφαιρο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Πειραιά ευχαριστεί την ομάδα του Πανναξιακού και το φιλόξενο κόσμο της Νάξου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη της αποστολής μας κατά την παραμονή μας στο νησί.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το άθλημα και κυρίως όταν η κρισιμότητα του αγώνα είναι τόσο κομβική.

Ευχόμαστε στον Πανναξιακό να πετύχει το στόχο του και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία όποτε οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά.