Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας – κάρτες ενίσχυσης της ομάδας που κοστίζουν 100 και 200 ευρώ και μπορεί να είναι προνομιακά σε όσους τα αποκτήσουν για την οικονομική συνδρομή τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Παράλληλα με την οικονομική στήριξη που θα παρέχουν στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι κάτοχοι τους θα έχουν προτεραιότητα στη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο της Καλλιθέας για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, ανάλογα πάντα με τον περιορισμένο αριθμό των φιλάθλων που θα επιτρέπουν κάθε φορά οι αρμόδιες αρχές να παρευρίσκονται στις κερκίδες εξαιτίας του ιού Covid 19, όπως εξάλλου θα εφαρμοστεί και από άλλους συλλόγους της κατηγορίας για τους δικούς τους φιλάθλους στις έδρες τους.

Οι κάρτες διατίθενται με τους εξής τρόπους:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ (Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς, τηλ. 2104170439).

2. Εταιρεία onlinecars (Γρ. Λαμπράκη 211, Τ.Κ. 18120, Κορυδαλλός, τηλ. 6906607498).

Ευχή της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Εθνικού είναι οι συνθήκες της δημόσιας υγείας να βελτιωθούν και όλος ο φίλαθλος κόσμος να μπορεί όπως παλιά να παρακολουθεί τους αγώνες και να ενισχύει με το χειροκρότημά του τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά !