“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και προσωπικά ο Επικεφαλής αυτής κ. Σπύρος Κωτσόπουλος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους Δημάρχους Πειραιά και Καλλιθέας κυρίους Γιάννη Μώραλη και Δημήτρη Κάρναβο για τη σύμπραξή τους προκειμένου ο ιστορικός μας σύλλογος να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Καλλιθέας και την αγωνιστική περίοδο 2020/2021.
Ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού διαθέτει μνήμη και θυμάται ότι κατά το παρελθόν η ποδοσφαιρική ομάδα είχε φτάσει να περιπλανιέται ως “γηπεδούχος” στα όρια του …Υπολοίπου Αττικής σε “έδρες” που δεν άρμοζαν στην ιστορία του συλλόγου.
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Επικεφαλής της Σ. Κωτσόπουλος αναγνωρίζουμε σήμερα για μία ακόμη φορά την εξαιρετική προσφορά των Δημάρχων Πειραιά και Καλλιθέας κ.κ. Μώραλη και Κάρναβου στη φιλοξενία του συλλόγου μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του γηπέδου της Καλλιθέας και ταυτόχρονα υποδεχόμαστε απολύτως θετικά τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ότι “αυτή η χρονιά είναι και η τελευταία καθώς ήδη προγραμματίζεται η δημιουργία γηπέδου στην έδρα του Εθνικού στο Δήμο Πειραιά”.
Ο ποδοσφαιρικός Εθνικός με όλες του τις δυνάμεις θα είναι πάντα στη διάθεση των δύο Δημάρχων για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και την προσφορά κοινωνικού έργου.”