Η προετοιμασία των παικτών του Εθνικού συνεχίζεται κανονικά και. όπως το καλοκαίρι, έτσι και τώρα τα φιλικά παιχνίδια προσφέρονται για δοκιμές σχημάτων και παικτών και όχι για δημιουργία εντυπώσεων, θετικών ή αρνητικών.
Την εποχή των καταστροφικών επιπτώσεων του κορωνοιού στην υγεία και την οικονομία, η επικοινωνία περιττεύει και μετράει η ουσία που είναι η ανταπόκριση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής, που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες διακοπής.
Ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος η διοίκηση του Εθνικού ανακοινώνει και την απόκτηση του τερματοφύλακα Μανώλη Μανωλικίδη και τρεις ακόμα προσθήκες, των Άγγελου Δράκου, Δημήτρη Λάιου και Κυριάκου Λιούτα.
Ο Μανώλης Μανωλικίδης γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1997 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Απόλλωνα.
Στη συνέχεια απέκτησε εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα τόσο του Ιωνικού όσο και του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, που αγωνιζόταν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας την περίοδο των σπουδών του Μανωλικίδη στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Μετά από μία σαιζόν στον Αθηναϊκό, ο Μανωλικίδης επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική το καλοκαίρι του 2020 και συγκεκριμένα με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης στον 4ο όμιλο της κατηγορίας.
Οι Άγγελος Δράκος και Δημήτρης Λάιος, γεννημένοι το 2001 και το 1998 έρχονται από τον Πανερυθραϊκό και τον Ηρακλή Χίου αντίστοιχα, ενώ ο Κυριάκος Λιούκας επιστρέφει από τον Περαμαϊκό στον Εθνικό.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Τάσος Λαζαρίδης και Βαγγέλης Αυλωνίτης, ενώ ο Παναγιώτης Λαδάς είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην Παναχαϊκή και αποχώρησαν οι Gabriel Dias και Τρυφιάτης.