Σήμερα ο Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου συμπληρώνει 97 χρόνια ύπαρξης, ιδρύθηκε την 21η Νοεμβρίου του 1923.

Τα χρώματά του εμπνευσμένα από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, τη θάλασσα και το ύψιστο εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία.

Ο Όμιλος μας έχει συνδέσει το όνομα και την πορεία του με την σύγχρονη ιστορία και πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού Αθλητισμού!

Η διαδρομή των 97 χρόνων είναι γεμάτη από παγκόσμιες επιτυχίες, μεγάλες διακρίσεις και τίτλους που τον φέρνουν στην 3η θέση της πανελλήνιας γενικής κατάταξης των αθλητικών σωματείων .

Οι αξίες που ενέπνευσαν τους ιδρυτές του, είναι οι ίδιες που πορευτήκαμε και συνεχίζουμε να πορευόμαστε για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Όμιλός μας.

Ανέδειξε αθλητές που τα ονόματά τους γράφτηκαν με «χρυσά γράμματα» στον πίνακα των κορυφαίων.

Σήμερα, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τον Αθλητισμό μας, δίνουμε μία ισχυρή υπόσχεση: Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε απαρέγκλιτα και σταθερά στον ίδιο δρόμο της επιτυχίας και της προσφοράς.

Με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών μας, εμβαθύνουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας για να υψώσουμε τον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου ακόμη ψηλότερα!.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους!

Το Δ.Σ του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.