Ο προπονητής του πειραιωτών φιλοξενήθηκε σήμερα (26/4) στο αθλητικό μαγκαζίνο του «Καναλιού Ένα» 90,4 fm και μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, ξεκινώντας με την ισοπαλία της Κυριακής (25/4) κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί όταν ισοφαρίζεις στο τέλος τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί ο στόχος του Εθνικου και είναι αυτό που θέλω να περάσω στα παιδιά, είναι οτι πρέπει να παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα:
«Είναι μια νέα ομάδα και αυτό που της λείπει είναι η εμπειρία τριών τεσσάρων ποδοσφαιριστών κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το είδαμε και στον Πανιώνιο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα καινούργια παιδιά που ήρθαν πριν από λίγες ημέρες να δέσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και να έρθουν σε ένα καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, γιατί οι περισσότεροι ήρθαν από το τοπικό πρωτάθλημα και είχαν καιρό να κάνουν προπόνηση. Το κλίμα στον Εθνικό είναι πολύ καλό , οι παίκτες προσπαθούν και έχει γίνει καλή δουλειά και από τον προκάτοχο μου, καθώς είναι καλοί χαρακτήρες, πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό μ’ έχει βοηθήσει ».

Τέλος στάθηκε και στους νέους επενδυτές: «Εγώ αυτό που εξέλαβα στην κουβέντα που είχαμε είναι οτι έχουν σκοπό η ομάδα να καταφέρει εφέτος να σωθεί και του χρόνου να διεκδικήσει την άνοδο και ήταν κάτι που ακούστηκε πολύ καλό. Εγώ βέβαια αγαπάω την ομάδα αυτή γιατί έχω αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής σε δύσκολες καταστάσεις, όπου είμασταν μια οικογένεια. Πήρα τότε αγάπη από τους φίλους της ομάδας και έχω δεθεί με τον σύλλογο. Ο Εθνικός πρέπει κάθε χρόνο, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται να έχει στόχο την άνοδο»

Aκούστε τη συνέντευξη του προπονητή του Εθνικού στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί…

Βαγγέλης Χατζηκωνσταντής

https://kanaliena.gr/