Το «ΕΘΝΙΚΟΣ TV» σε συνεργασία με τη διαδικτυακή ιστοσελίδα soccerlive.gr κάνει πρεμιέρα στις ζωντανές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων των Πειραιωτών στο στάδιο της Καλλιθέας την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Όλος ο φίλαθλος κόσμος που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν τον αγώνα διαδικτυακά.
Γι΄ αυτό η διοίκηση του Εθνικού κάνει πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα (πληροφορίες στο τηλέφωνο:6932175928 και στο mail: ethnikosfc@ethnikos.gr ) που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. αποτελεί ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα, αφού ιδρύθηκε το 1923, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και Πρωταθλήματα Πειραιά και υποβιβάστηκε από την Α΄ Εθνική στη Β’ για πρώτη φορά στην ιστορία του το 1989-90, μετά, δηλαδή, από 66 ολόκληρα χρόνια! Από τότε ξαναέπαιξε στην Α΄ Εθνική τη δεκαετία του 1990 και στη Β΄ τη δεκαετία του 2000.
Πριν δέκα χρόνια ο Εθνικός είχε ξανασυναντηθεί στην τότε Β΄ Εθνική με την αντίπαλό του την προσεχή Κυριακή ομάδα της Ηλιούπολης. Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης ιδρύθηκε το 1953 από συγχώνευση δύο συλλόγων της περιοχής και σήμερα εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά τον ομώνυμο Δήμο με πληθυσμό δεκάδες χιλιάδες κατοίκους.
Πέρσι η Ηλιούπολη κέρδισε την άνοδό της από την Α΄ ΕΠΣΑ και, αν και νεοφώτιστη στη Γ΄Εθνική φέτος, ενισχύθηκε μεταγραφικά και φιλοδοξεί να παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα.

Eγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube για να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα