Απόλυτα συνεπής στην προαναγγελία που είχε κάνει, η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει δύο ακόμη καινούργιες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας:
Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του 27χρονου αμυντικού Αλέξανδρου Καμπούρη και του 23χρονου μεσοεπιθετικού Σπύρου Τρυφιάτη.

Ο Αλέξανδρος Καμπούρης , γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1993, αγωνίζεται ως στόπερ και διαθέτει εμπειρία τόσο από τη Β΄ όσο από τη Γ΄ Εθνική, καθώς έχει πολλές συμμετοχές με τη φανέλα ομάδων όπως, μεταξύ άλλων, Φωκικός, Ζάκυνθος, Πανελευσινιακός, Κερατσίνι, Πανθηραϊκός, Αμπελακιακός και Ασπρόπυργος.

Ο Σπύρος Τρυφιάτης, γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1997, αγωνίζεται ως επιτελικό και ακραίο χαφ και επίσης διαθέτει εμπειρία της Γ΄ Εθνικής, καθώς, μετά τις ισπανικές Αλμερία και Χουμίγια και τις αθηναϊκές Χαλάνδρι και Χολαργό, αγωνίστηκε τις δύο συνεχόμενες χρονιές 2018-19 και 2019-20 με τη φανέλα του Παλληνιακού στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Η διοίκηση του Εθνικού ενημερώνει ότι ο σχεδιασμός προβλέπει και άλλες λίγες προσθήκες τις αμέσως επόμενες μέρες. Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη μεταγραφική περίοδο φέτος, αφού καθυστέρησαν και να διαμορφωθούν οι εθνικές κατηγορίες και να αρχίσουν τα πρωταθλήματα επηρεάζοντας τον προγραμματισμό όλων όσων συμμετέχουν.